ESTABLISHED1997
ISO9001 CERTIFICATED
Kysely, Ehdotus, Kommentti ja palaute

Hyvät vierailijat: ystävällisesti lähettää sähköpostin tai cc sales@xiamentungsten.com jos sähköpostit takaisin you.Thank teitä huomiota!

Kotiin

molybdeeniseoskuituja

Mikä on molybdeeniseoskuituja?

Molybdeeniseoskuituja, Englanti nimi on molybdeeniseoskuituja. Molybdeeniseoskuituja on matriisi lisäämällä muita elementtejä koostuu rautaa seokset, tärkeimmät seosaineita titaani, zirkonium, hafnium, volframi, ja harvinaisten maametallien.

Titaani, zirkonium, hafnium, molybdeeniseoskuituja elementti ei ainoastaan kiinteän liuoksen vahvistaminen vaikutus, säilyttäen niukkaseosteinen sitkeys, mutta myös muodostavat vakaan karbidia dispergoidun faasin, lisäämään vetolujuutta ja uudelleenkiteyttämällä lämpötila.

molybdeeniseoskuitujamolybdeeniseoskuitujamolybdeeniseoskuituja

Molybdeeniseoskuituja on tärkein keino vahvistaa kiinteän liuoksen vahvistuminen, erkautumislujitus ja työstökarkeneminen. Voidaan saada muovin käsittely molybdeeniseoskuituja levyt, nauhat, folio, putket, tangot, lanka ja profiilit, mutta myös parantaa sen vahvuus ja parantaa alhaisen lämpötilan sitkeys.

Mitkä ominaisuudet ovat molybdeeniseokset?

Tiheä, korkea sulamispiste, alhainen höyrynpaine, alhainen lämpölaajeneminen, parannettu terminen lujuus, sitkeys ja korroosionkestävyys.

Molybdeeniseoskuituja, jossa on useita do?

molybdenum alloySeostamalla metallit molybdeeniseokset voidaan jakaa seuraaviin ryhmiin:

1 binary molybdeeniseokset

Binary molybdeeniseoskuituja lisätään yhtenä molybdeeni seosaineiden molybdeeniseoskuituja. Nämä seokset voidaan jakaa kahteen ryhmään: toinen perustuu volframi, renium molybdeeniseoskuituja kuin seosaineita. Tällainen suuri määrä seosaineita seokset, metalliseoksia, lähinnä kovuus ja lämmönkestävyys vahvuus on hyvä; toinen on titaani, zirkonium, hafnium, molybdeeniseoskuituja seosaineista, joka on tunnettu siitä, että lisäämällä pieni määrä molybdeeni seokset ja puhtaat verrattuna kasvoi hieman, lähinnä Mo-0.5Ti, Z-6, MHC tyyppejä.

2 multicomponent molybdeeniseoskuituja

Monikomponenttinen molybdeeniseoskuituja molybdeeniseoskuituja perustuu binary järjestelmään. Edelleen parantaa suorituskykyä lisäämällä toinen metalliseos tai useamman metalliseos komponentteja muodostivat metalliseos, jolla on ylivoimainen suorituskyky. On seuraava sarja:

a. Mo-Ti-Zr-C-sarjan

Tämä luokka on Mo-0.5Ti seokset perusteella tietty määrä zirkoniumin ja muodostavat hiilen, on kaikkein kypsä ja ulkomailla käyttää suurinta luokkaa maksamatta molybdeeniseoskuituja, yleisempiä levyt, nauhat, folio vähemmän lanka sauvat. Suurimmat tuotemerkit ovat TZC ja TZM kahdenlaisia.

b. Mo-Hf-Zr-O-sarja

Tällaisia seoksia ovat Mo-Ti-Zr-C-sarja metalliseos edelleen parantaa sen perusteella, seokset, titaani ja hafnium on muodostettu puolesta tutkimuksen suhde määrää hafnium ja muodostumisen eri ZHM, ZHM4, ZHM6 , ZHM7, ZHM8 eriasteiset näiden seosten on suhteellisen hyvä, mutta ei ollut laajamittaista käyttöä kotimaassa ja ulkomailla ja raportoitu.

c. Mo-W-Hf-C-sarjassa ja Mo-W-Hf-Zr-C-sarjan

Näiden seoksia on tuottaa alustalle kiinteän liuoksen vahvistaminen vaikutus useita metalliseos Carbide hajonta vahvistaminen ja hivenaineet yhdistyvät tuottaa metalliseoksen hyvällä yleinen ominaisuudet (lujuus, korkea kovuus, korkean lämpötilan suorituskyky ja voittaa käytön jälkeen huoneenlämmössä haurautta) raporttien mukaan tällä hetkellä M25WH1, M25WH2, HWM25, M25WZH1 useita merkkejä, mutta ei kypsä.

molybdenum alloy3 Dopingia molybdeeniseoskuituja

Dopingia molybdeeniseokset käytetään märkä tai kuiva doping. Puhtaassa molybdeeni tietty määrä kaliumia, piitä, alumiinia elementtejä, jotka voivat tehdä uudelleenkiteyttämällä lämpötila molybdeeni on parantunut huomattavasti, vaikka uudelleenkiteyttämisen jälkeen on hyvä sitkeys. Molybdeenimetalliseos uudelleenkiteyttämällä lämpötilatietoja kotimaassa ja ulkomailla raportoitu korkein laji, se ei vain käytetä jopa 1800 valssilankaa, mutta myös levyt, nauhat, folio, on myös laaja soveltaminen näkymiä.

Tietyissä sotilaallisia sovelluksia kaliumia, piitä, alumiinia, reniumia doping vaikutus kiinteiden vahvistavan vaikutuksen ja integrointi voidaan saavuttaa täyttämään erityiset toiminnalliset vaatimukset tuotteen

4 Rare Earth molybdeeniseoskuituja

Kehitysprosessissa molybdeeni seokset, harvinaisten maametallien oksideja, koska sen vakaan kemiallisen rakenteen ja hyvä vahvistaa vaikutus ja vaikuttaa epätavallisen aktiivinen harvinaisten maametallien oksideja voidaan merkittävästi parantaa lisäämällä molybdeeniä uudelleenkiteyttämällä lämpötila ja valumattomuusominaisuudet suorituskyky ja sen yksikkö-seoksia ja multicomponent seokset ovat myös tehneet paljon kokeita. Tällä hetkellä kypsä ovat seuraavat:

a. MLA ja MY molybdeeniseoskuituja
Puhdasta molybdeeni lisäämällä 1%: sta 2%: La2O3 tai Y2O3. Metalliseos korkean lämpötilan suorituskyky, sovellus näköpiirissä

b. Puhdasta molybdeeni lisäämällä 1%: sta 2%: La2O3 tai Y2O3. Metalliseos korkean lämpötilan suorituskyky, sovellus näköpiirissä
Vuonna yhden elementin seokset perustuvat lisäämällä Y2O3 tehdä hajonta seoksia. Odotettu levyt, nauhat, folio, saamassa asema alalla

molybdeeniseoskuitujac. TZM, TZC, ZHM molybdeeniseoskuituja
Vuonna TZM, TZC, ZHM molybdeeniseoskuituja lisäämällä harvinaisten maametallien oksidit toimivat, on tällä hetkellä tutkimus- ja kehitysvaiheessa.

Tyyppi voidaan parantaa molybdeeniseokset jakautuvat seuraaviin ryhmiin: kiinteän liuoksen vahvistuminen tyyppi alumiinivanne seosaineita, hajonta vahvisti seokset seostettu karkaisu tyyppi alumiinivanne ja integroitu vahvistettu seoksia.

Mitä tarkoitusta tekee molybdeeniseoskuituja?

Muotit lämpökäsittely

Ilmailu-, avaruus- osasto on lähinnä molybdeeniseoskuituja muottialasimia ja moottorin osia korkean lämpötilan. Niiden soveltaminen materiaalit toimivat pääasiassa metallikarbidia vahvistettu molybdeeni, molybdeeni ja valinnaisia osia vahvistaa mekaaninen hajonta vahvistui molybdeeni kolmenlaisia kaksivaiheisen seokset. Aktiivinen metallikarbidien vahvistui molybdeeniseoskuituja on hyvä korkean lämpötilan lujuus ja hyvä lämmönjohtavuus, jota käytetään pääasiassa lämpöprosessointi multaa teollisuudelle. Koska korkea molybdeeni ja alhainen lämpölaajeneminen, lämmönjohtavuus ja terminen iskunkestävyys kuin edullinen materiaali.

Sulan metallin jalostukseen

Valettu alumiini kasvi sen käsittely molybdeeniä hillitty lämpökrakkauspro- ongelma, joka on yleensä materiaalin käsittely ja altis lämpökrakkaus- sivuston avulla TZM metalliseos (Ti - Zr - Mo) ydin ja karan (sauva), mutta myös välttää materiaalin lämpökrakkaukselle ilmiö. Ja M HC käyttäen TZM metalliseos laitteet myös parantaa edellytyksiä nopean jähmettymisen. Volframi - molybdeeni metalliseos on sama korroosionkestävyys, voidaan merkittävästi vähentää tuotantokustannuksia. Nyt tulisi kehittää juoksupyörä, pumpun ja putkisto soveltamista edistetään sulan sinkin Mo-25% W ja Mo -30% W seosmateriaalien.

For thermal spraying

molybdeeniseoskuitujaSaatavuus molybdeeniä männän rengas terminen ruiskutus. Menetelmä on käyttää molybdeenipulveria ja nikkeli (Ni) ja kromin (Cr) on sekoitettu sideaineen kanssa, ja sitten seos tarkoittaa plasman ruiskutetaan männän.

Päällyste voi olla seos puhtaan molybdeenin tai molybdeeni-seos jauheena, sekä kulutuskestävyys ja korroosionkestävyys, ja soveltuu siten paperin sovelluksiin. Lisäksi molybdeeni jauhetta voidaan käyttää eri määriä nikkeliä, kromia, booria, ja piin jauhe seos jauheen sekoitus erilaisia, mutta spray jauhe vaatii hyvää juoksevuus, terminen ruiskutus sumutuskuivattu jauhe on yleensä olla pallomaisia tai lähes pallomainen muoto.

Lisäksi sekoitettu jauhe molybdeeni ja molybdeeni seokset voidaan käyttää plasmapolttimen eri tiheä laatu, kestävät paremmin kulutusta ja korroosiota kestäviä pre-seos jauheena.

Kemialliset käsittelymenetelmät

Molybdeeni lasinsulatuksessa prosessi elektrodien materiaaleja myös lisätä jalostuskapasiteettia tavanomaisten uunien. Koska molybdeeni korkean lämpötilan lujuus ja terminen vakaus ja se on suunniteltu korkean lämpötilan uuniin aineosiltaan.

Esimerkiksi, molybdeeni ja molybdeeniseokset ja muut isostaattinen kuumapuristus (HIP) tarkoitetaan materiaaleja, vastukset, holkin ja kiinnike; keraamiset kalusteet laajassa käytössä ja sintrataan molybdeeni molybdeeni vene; elektroniikkateollisuuden tuotanto oksidikeraameja käytetään lähes molybdeeni kantaja potkut.

Lisäksi ansiosta yhteensopivuus molybdeeni ja kuuman kaasun ja sen korkean lämpötilan lujuus ja mahdollistavat sen ilmailu- ja puolustusteollisuuden ja muilla aloilla on sovellettava. Mutta huono hapettumiskestävyys molybdeeni valikoima sovelluksia, mutta se on tietyin rajoituksin. Molybdeeni käytetään pääasiassa nopea nopeus, hyvä suorituskyky raketti ja aktiivisen venttiilin ja toisen komponentin materiaaleja.

Jos on kiinnostusta meidän molybdeeniseoskuituja tai muita molybdeeniseoskuituja tuotteita, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse: sales@chinatungsten.com,sales@xiamentungsten.com tai puhelimitse:86 592 512 9696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com,sales@xiamentungsten.com
Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved