ESTABLISHED1997
ISO9001 CERTIFICATED
Érdeklődés, Ajánló, Megjegyzés és Visszajelzés

Kedves Látogató: Kérjük küldje el újra az e-mail vagy cc sales@xiamentungsten.com Ha e-mailt vissza you.Thank a figyelmet!

Otthon

molibdénötvözet

Mi a molibdén ötvözetből?

Molibdén ötvözet, az angol neve molibdén ötvözetből. Molibdén ötvözet mátrix hozzáadásával más elemei álló színesfém ötvözetek, a fő ötvöző elemek titán, cirkónium, hafnium, volfrám, és a ritka földfémek.

Titán, cirkónium, hafnium, molibdén ötvözet elem nemcsak a szilárd oldatot erősítő hatás, az alacsony ötvözet alakíthatóság, hanem egy stabil karbid diszpergált fázist, növeli a szakítószilárdságot és az átkristályosítási hőmérsékletet.

molibdén ötvözetbőlmolibdén ötvözetbőlmolibdén ötvözetből

A molibdén ötvözet fő módja, hogy erősítse a szilárd oldat erősítése, csapadék megerősítése és hidegkeményedéssel. Keresztül lehet hozzájutni a műanyag feldolgozás molibdén ötvözött alumínium lemez, szalag, fólia, cső, rúd, huzal és profilok, hanem javítja az erejét és javítja az alacsony hőmérsékletű hajlékonyságát.

Mi jellemzi a molibdén ötvözetek?

A nagy sűrűségű, magas olvadáspont, alacsony gőznyomás, alacsony hőtágulási, továbbfejlesztett termikus szilárdság, a szívósság és korrózióállóság.

Molibdén ötvözet, amely több do?

molybdenum alloyBy ötvözőfémet molibdén ötvözetek sorolhatók a következő kategóriákban:

1 bináris molibdén ötvözetek

Bináris molibdén ötvözet hozzáadunk egyetlen molibdén ötvöző elemek molibdén ötvözet. Ezek az ötvözetek lehet két kategóriába sorolhatók: az egyik alapja a volfrám, rénium molibdén ötvözet, mint ötvöző elemek. Ilyen nagy mennyiségű ötvözõelemek ötvözetek, ötvények elsősorban a keménység és hőállóság erőssége jó; másik jelentése titán, cirkónium, hafnium, molibdén ötvözetből az ötvözet elemeinek, amelyet az jellemez hozzáadásával kis mennyiségű molibdén ötvözetek és tiszta képest enyhe növekedést, főleg Mo-0.5Ti, Z-6, MHC típusokat.

2 többkomponensű molibdénötvözet

Többkomponensű molibdén ötvözet molibdén ötvözet alapja az a bináris rendszer. Ahhoz, hogy tovább javítsa a teljesítményét egy második ötvözetből vagy több ötvözet alkotórészeket ötvözet kiváló teljesítményt. Vannak a következő sorozat:

a. Mo-Ti-Zr-C sorozat

Ez az osztály a Mo-0.5Ti ötvözetek alapján egy bizonyos mennyiségű cirkónium és a szén alkotnak, a leginkább érett és külföldön használja a legnagyobb osztályát kiemelkedő molibdén ötvözet, sokkal gyakoribb a lemez, szalag, fólia kevésbé huzal rúd. Nagy márkák TZC és TZM kétféle.

b. Mo-Hf-Zr-O sorozat

Ilyen ötvözetek a Mo-Ti-Zr-C sorozatú ötvözet, hogy tovább javítsa alapján ötvözetek, titán és hafnium van kialakítva nevében a kutatás az arány az összeg hafnium és a kialakulását különböző ZHM, ZHM4, ZHM6 , ZHM7, ZHM8 különböző fokozatú ilyen ötvözetek viszonylag jó, de nem volt széles körű használatára itthon és külföldön, és jelenteni.

c.Mo-W-HF-C sorozat és a Mo-W-HF-Zr-C sorozat

A célja az ötvözetek előállítására a szubsztrátum a szilárd oldatot erősítő hatása nagy számú ötvözet karbid diszperziós erősítését és nyomelemeket össze, hogy készítsen egy ötvözet jó általános tulajdonságok (erősség, nagy keménység, a magas hőmérséklet a teljesítmény és a leküzdeni használat után szobahőmérsékleten törékenység) a jelentések szerint jelenleg M25WH1, M25WH2, HWM25, M25WZH1 több márka, de nem érett.

molybdenum alloy3 Adalékolt molibdénötvözet

Adalékolt molibdén ötvözetet használnak száraz vagy nedves dopping. A tiszta molibdén bizonyos mennyiségű kálium, szilícium, alumínium elemeket hogy lehet, hogy az átkristályosodás hőmérséklete molibdén nagymértékben javult, még átkristályosítás után jó alakíthatóság. A molibdén ötvözetből átkristályosítás hőmérsékleti adatok itthon és külföldön számolt be a legmagasabb fajta, nem csak a használt 1800 huzal, hanem a lemez, szalag, fólia, szintén széles alkalmazási lehetőségeket.

Bizonyos katonai alkalmazás, a kálium, szilícium, alumínium, rénium adalékolás hatása a szilárd oldatot erősítő hatása és az integráció lehet beszerezni, hogy megfeleljen bizonyos teljesítményi követelményeknek a termék

4 Rare Earth molibdénötvözet

A fejlesztési folyamat molibdén ötvözetek, ritkaföldfém-oxidok, mert a stabil kémiai szerkezete és jó erősítő hatása van, és úgy tűnik szokatlanul aktív ritkaföldfém-oxidok jelentős mértékben javítható hozzáadásával molibdén átkristályosítással hőmérséklet és az anti-sag teljesítmény és egység-alapú ötvözetek és többkomponensű ötvözeteket is sokat tesztek. Jelenleg érett a következők:

a.MLA és MY molibdénötvözet
Tiszta molibdén hozzáadásával 1% -ról 2% -a La2O3 vagy Y2O3. Az ötvözet magas hőmérsékleten teljesítményű, alkalmazása kilátás

b. Mo-0.5Ti + Y molibdénötvözet
Az egyetlen elem alapuló ötvözetek hozzátéve Y2O3 csinálni diszperziós ötvözetek. Várható lemez, szalag, fólia, egyre helyzetben területén a

molibdén ötvözetbőlc. TZM, TZC, ZHM molibdén ötvözetből
Ebben TZM, TZC, ZHM molibdén ötvözetből hozzáadásával ritkaföldfém-oxidok dolgozik, jelenleg a kutatási és fejlesztési szakaszban.

Típus fokozható molibdén ötvözetek vannak osztva a következő kategóriákban: szilárd oldat erősítése típusú ötvözet ötvöző elemek, diszperziós erősített ötvözet adalékolt keményedő típusú ötvözet és integrált erősített ötvözetek.

Milyen célt molibdénötvözet?

Öntőforma hőkezelés

Repülés, az űrkutatás részleg elsősorban molibdén ötvözetből kovácsolt hal és motoralkatrészek magas hőmérsékleten. Ezek alkalmazása az anyagok főként aktív fém karbid erősítésű molibdén, molibdén és opcionális elemeket, hogy erősítse a mechanikai diszperzió megerősített molibdén háromféle kétfázisú ötvözetek. Aktív fémkarbidokat erősítette molibdén ötvözetből jó nagy szilárdságú és nagy hővezető, amely elsősorban a hőkezelés penész iparban. Mivel a magas molibdén- és alacsony hőtágulási, hővezetés és a termikus sokk ellenállás, mint az előnyös anyag.

Az olvadt fém feldolgozás

Öntött alumínium növény és annak feldolgozását molibdén visszafogott termikus krakkolás probléma, ami általában a feldolgozó anyag hajlamos a termikus krakkolás site segítségével TZM ötvözet (Ti - Zr - Mo) magot és a tüske (rúd), hanem, hogy elkerülje az anyag a termikus krakkolás jelenség. És M HC segítségével TZM ötvözet feldolgozó berendezések is növeli a képességét, hogy gyorsan megszilárdulás. Tungsten - molibdén ötvözetből ugyanaz korrózióállóság, jelentősen csökkenti a termelési költségeket. Tehát most kell kidolgozni a járókerék, szivattyú és rendszer, amely támogatja az alkalmazás olvadt cink Mo-25% W és Mo -30% W ötvözetek.

Termikus permetezés

molybdenum alloyA rendelkezésre álló molibdén a dugattyúgyűrű termikus szórással. A módszer, hogy a molibdén por és a nikkel (Ni) és a króm (Cr) kötőanyaggal, majd a keveréket jelent a plazma permetezve a dugattyú.

A bevonat lehet egy keverék tiszta molibdén vagy molibdén ötvözet por, mind a kopásállóság és korrózióállóság, és ezáltal alkalmas papír alkalmazásokhoz. Sőt, molibdén por lehet használni a különböző mennyiségű nikkel, króm, bór és szilícium porkeverék porkeveréket a különböző, de a spray por igényli a jó folyékonyság, termikus permetezéssel a porlasztva szárított por általában lenni gömbölyű vagy közel gömb alakú.

Ezen túlmenően, a kevert por molibdén és a molibdén ötvözetek lehet használni a plazmaégő különböző sűrű minőségű, kopásálló és korrózióálló pre-ötvözet por.

A kémiai kezelés

Molibdén üveg olvadási folyamat elektródás anyagokat is növeli a feldolgozó kapacitás a hagyományos kemencék. Mivel a molibdén magas hőmérsékletű szilárdságot és termikus stabilitás, és célja a magas hőmérsékletű kemencében komponens anyagokat.

Például, molibdén és molibdén ötvözetek és több meleg izosztatikus sajtolással (HIP) azok az anyagok, fűtőelemek, a hüvely és a konzol; kerámia lámpatestek széles körben elterjedtek, és a zsugorított Molibdén hajó; elektronikai gyártás oxid kerámiák használják szinte molibdén hordozó tüzelt.

Ezen kívül, köszönhetően a kompatibilitás a molibdén és a forró gáz, valamint a magas hőmérsékletű szilárdság és lehetővé teszi a légi- és hadiipari és más területeken is alkalmazni kell. De szegény oxidációs ellenállás molibdén körben alkalmazható, de ez bizonyos korlátozások. Molibdén főleg gyors, jó teljesítményt a rakétát, és az aktív szelep és egyéb összetevő anyagok.

Ha bármilyen érdeklődését molibdén ötvözetből vagy más molibdén ötvözetből termék, kérjük, bátran forduljon hozzánk e-mailben: sales@chinatungsten.com,sales@xiamentungsten.com vagy telefonon:86 592 512 9696.

Address: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
Phone:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com,sales@xiamentungsten.com
Certified by MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved