ESTABLISHED1997
ISO9001 CERTIFICATED
Hjem

Molybdæn Vanadium Alloy

Hvad er Molybdæn Vanadium Alloy?

Molybdæn vanadium legering er en slags legering at tilsætning matrixelementer til metallisk element vanadium legeringer.

Molybdæn vanadium legering karakteristika er som følger:

Molybdæn vanadium legering - korrosionsbestandighed
Desuden carbon He-B (den hydrogentryk på 200μ, - carbonmonoxid til 100μ, methan 5μ, helium på 1 atm) en varmebehandling, er forlængelsen af legeringen næppe faldet. I modsætning hertil oxidation af He-O (oxygen tryk af 7μ, helium på 1 atm) en varmebehandling, forlængelse af legeringen reduceres. Men graden af skørhed og mindre end TZM legering. Dette skyldes, at i en oxiderende atmosfære, som titanlegering TZM, forkert præferentiel oxidation og skørt, og vanadiumoxid har næsten ingen fortjeneste.

Molybdæn vanadium legering - omkrystallisation egenskaber og styrke
Selvom vanadium omkrystallisation materialets temperatur ændres ringe effekt viser dog sejhed af varmebehandlingstemperaturen blev flyttet til en høj temperatur side. Vanadium, høj belastningshastighed af materialet for at forbedre sejhed. Tilsætning af en spormængde af vanadium, kan en væsentlig forbedring af sejheden af materialet støbt og omkrystallisation sejhed, samtidig med at en lille stigning i intensitet. Tilsætning af 1% vanadium molybdæn legeret styrke end ren molybdæn selvom en betydelig stigning i styrke, men den støbte form.
Bearbejdning forringet tilstand.

Molybdæn vanadium legering - Svejsbarhed
Molybdæn legering svejsning materialer bøje overgang temperatur som følger:

Molybdæn Alloy
Duktilt - sprødt overgangstemperatur(℃)
Mo-C
80
Mo-V-C
-30
Mo-Ti-C
40
Mo-Zr-C
-20
Mo-Ni-C
0

Udtrykt på en 1 mm tyk plade ifølge den svejste del af forlængelsen af bøjningsprøve målt - sprødt overgangstemperatur. Vist i tabellen af molybdæn vanadium alu alu overgang temperatur stuetemperatur. Vist i tabellen i legeringen system, molybdæn-legering vanadium legering er den laveste omdannelsesgrad tilbage.

Molybdæn vanadium legering - metal struktur
Vanadium molybdæn legeret og er normalt ikke noget særligt forhold. Kan ses i korngrænsen udfældning af carbider. Elektron diffraktion analyse: udfældning fase er Mo: C typen karbider, er det ikke forekomme på grund af tilsætningen af vanadium og hvordan ændringer.

Molybdæn vanadium legering - Stråling karakteristika
Udforske tests viste, at med rent molybdæn, TZM legering sammenlignet med vanadium molybdæn legeringer er fremragende.

Hvis du har nogen interesse i vores molybdæn vanadium legering eller andre molybdæn legering produkter, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com,sales@xiamentungsten.com eller telefon:86 592 512 9696.

Adresse: 3F, No.25 WH Rd, Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008, Kina.
Telefon:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com,sales@xiamentungsten.com
Copyright © 1997 - 2016 Chinatungsten Online Alle rettigheder forbeholdes   ISO 9001:2015