ESTABLISHED1997
ISO9001 CERTIFICATED
Inquiry, forslag, kommentar og feedback

Kære Besøgende: Kindly sende din e-mail eller cc til sales@xiamentungsten.com hvis e-mails tilbage til you.Thank for din opmærksomhed!

Home

Molybdæn Alloy

Hvad er en molybdæn-legering?

Molybdæn-legering, det engelske navn er molybdæn legering. Molybdæn legering er matrix ved at tilføje andre elementer bestående af ikke-jernholdige legeringer, vigtigste legeringselementer titan, zirconium, hafnium, wolfram og sjældne jordarter.

Titan, zirconium, hafnium, molybdæn legeret element ikke kun fra fast opløsning styrkende virkning, opretholdelse lavlegeret duktilitet, men også danne en stabil carbid dispergeret fase, øge trækstyrken og omkrystallisering temperatur.

molybdenum alloymolybdenum alloymolybdenum alloy

Molybdæn legering er den vigtigste måde at styrke den faste løsning styrkelse, nedbør styrkelse og arbejde hærdning. Kan fås gennem den plast forarbejdning molybdæn legeret plader, bånd, folie, rør, stænger, tråd og profiler, men også forbedre sin styrke og forbedre temperatur duktilitet lav.

Hvad er kendetegnene for molybdenlegeringer?

Høj massefylde, højt smeltepunkt, lavt damptryk, lav termisk ekspansion, øget termisk styrke, hårdhed og korrosionsbestandighed.

Molybdæn-legering, der har flere gør?

molybdenlegeringVed legeringsmetaller molybdæn legeringer kan opdeles i følgende kategorier:

1 binære molybdæn legeringer

Binær molybdenlegering tilsættes i et enkelt molybdæn legeringselementer molybdæn-legering. Disse legeringer kan opdeles i to kategorier: den ene er baseret på wolfram, rhenium molybdenlegering som legeringselementer. En sådan stor mængde legeringselementer legeringer, legeringer hovedsageligt til hårdhed og varmebestandighed styrke er god; anden er titan, zirconium, hafnium, molybdæn legering af bestanddelene, som er karakteriseret ved tilsætning af en lille mængde af molybdæn legeringer og ren sammenlignet med en svag stigning, hovedsagelig Mo-0.5Ti, Z-6, MHC-typer.

2 flerkomponent molybdenlegering

Multikomponent molybdæn legeret molybdæn legering er baseret på det binære system. For yderligere at forbedre ydeevnen af tilsætning af en anden legering eller flere legeringsbestanddele dannet legering med en overlegen ydelse. Der er følgende serier:

a. Mo-Ti-Zr-C-serien

Denne klasse er i Mo-0.5Ti legeringer på basis af en vis mængde zirconium og carbon til dannelse af, er de mest modne og i udlandet bruger den største klasse af udestående molybdenlegering, mere almindeligt i plader, bånd, folier mindre i tråd stænger. Større mærker er TZC og TZM to slags.

b. Mo-Hf-Zr-O-serie

Sådanne legeringer er Mo-Ti-Zr-C-udgaven legering til yderligere at forbedre på grundlag af legeringer, titan og hafnium er dannet på vegne af forskning om forholdet i mængden af hafnium og dannelsen af forskellige ZHM, ZHM4, ZHM6 , ZHM7, ZHM8 forskellige kvaliteter af disse legeringer er forholdsvis god, men der var ingen storstilet brug hjemme og i udlandet og rapporteres.

c. Mo-W-Hf-C-serien og Mo-W-Hf-Zr-C-serien

Formålet med disse legeringer er at producere substratet af den faste opløsning styrkende virkning stort antal legering carbid dispersion styrkelse og sporstoffer kombineres for at producere en legering med gode almene egenskaber (styrke, høj hårdhed, temperatur ydeevne høj og overvinde efter brug stuetemperatur skørhed) Ifølge rapporter er der i øjeblikket M25WH1, M25WH2, HWM25, M25WZH1 flere mærker, men ikke moden.

ferromolybden legering3 Doteret molybdæn-legering

Dopede molybdæn legeringer bruges våd eller tør doping. I ren molybdæn vis mængde kalium, silicium, aluminium elementer, der kan gøre omkrystallisering temperatur af molybdæn er blevet væsentligt forbedret, selv efter omkrystallisering har god duktilitet. De molybdænlegeringsfibre omkrystallisering temperaturdata hjemme og i udlandet rapporteret den højeste form, er det ikke kun anvendes op til 1800 valsetråd, men også i plader, bånd, folie, har også en bred anvendelse udsigter.

I visse militære anvendelser af kalium, silicium, aluminium, rhenium doping effekt af fast opløsning styrkende virkning og integration kan fås til at opfylde specifikke krav til produktets ydeevne.

4 Rare Earth molybdenlegering

I udviklingsprocessen af molybdæn legeringer, sjældne jordarters oxider på grund af sin stabile kemiske struktur og god styrkende virkning og fremstår usædvanligt aktive sjældne jordarters oxider kan forbedres betydeligt ved tilsætning af molybdæn omkrystallisering temperatur og anti-synke ydeevne og dets unit-baserede legeringer og multikomponent legeringer er også gjort en masse tests. I øjeblikket moden er følgende:

a. MLA og MY molybdæn legering
I ren molybdæn tilsætte 1% til 2% af La2O3 eller Y2O3. Legeringen høje temperaturer, anvendelsen udsigten

b. Mo-0.5Ti + Y molybdæn legering
I single-element legeringer de er baseret på at tilføje Y2O3 gøre dispersion legeringer. Forventet på plader, bånd, folie, få en stilling inden for

molybdenlegeringc. TZM, TZC, ZHM molybdenum alloy
I TZM, TZC, ZHM molybdæn legering ved at tilføje sjældne jordarters oxider arbejde, er i øjeblikket i forsknings- og udviklingsfasen.

Typen kan forbedres ved molybdenlegeringer er inddelt i følgende kategorier: solid løsning styrkelse typen legering legeringselementer, dispersionshærdet legeringer doteret hærdning typen legering og integrerede forstærkede legeringer.

Hvilket formål gør molybdæn legering?

Forme til termisk behandling

Luftfart, rumfart afdeling er primært molybdæn legeret smedning dør og motordele til høj temperatur. Deres ansøgning materialer er hovedsagelig aktiv metalcarbider forstærket molybdæn, molybdæn og valgfrie elementer til at styrke den mekaniske dispersionshærdet molybdæn tre slags to-fase legeringer. Aktive metalcarbider styrket molybdæn legering har god høj temperatur styrke og høj varmeledningsevne, som hovedsageligt bruges til termisk behandling støber industrien. På grund af den høje molybdæn og lav varmeudvidelse, termisk ledningsevne og termisk chok modstand som den foretrukne materiale.

For smeltet metal forarbejdning

Støbt aluminium plante med forarbejdning af molybdæn behersket termisk krakning problem, hvilket er normalt i behandlingen af materialer tilbøjelige til termisk krakning sted under anvendelse TZM legering (Ti - Zr - Mo) kerne og dornen (stang), men også for at undgå at materialet til termisk krakning fænomen. Og M HC hjælp TZM legering udstyr vil også øge effektiviteten af hurtig størkning. Wolfram - molybdæn legering har samme korrosionsbestandighed, kan reducere produktionsomkostningerne betydeligt. Så nu bør udvikles i løberen, pumpe og rørsystem at fremme anvendelsen af smeltet zink af Mo-25% W og Mo -30% W legering materialer.

For termisk sprøjtning

molybdæn titanlegeringTilgængelighed af molybdæn på stempelringen for termisk sprøjtning. Fremgangsmåden er at anvende molybdæn pulver og nikkel (Ni) og krom (Cr) er blandet med et bindemiddel, hvorefter blandingen: en plasma sprøjtet på stemplet.

Belægningen kan være en blanding af ren molybdæn eller molybdæn legeret pulver, både slidstyrke og korrosionsbestandighed, og dermed egnet til papir applikationer. Desuden kan molybdæn pulver anvendes med forskellige mængder af nikkel, chrom, bor, og pulverblandingen silicium i en pulverblanding af forskellige, men spray pulver kræver sin gode flydeevne, termisk sprøjtning af spraytørrede pulver er generelt at være sfærisk eller i nærheden sfærisk form.

Desuden kan det blandede pulver af molybdæn og molybdæn legeringer anvendes til plasmabrænderen i forskellige tætte kvalitet, mere modstandsdygtige over for slid og korrosion resistente pre-legeret pulver.

Til kemisk behandling

Molybdæn glas smelteprocessen som elektrode materialer også øge behandlingskapaciteten konventionelle ovne. Da molybdæn høj temperatur styrke og termisk stabilitet og er designet til høj temperatur ovn komponent materialer.

For eksempel, molybdæn og molybdæn legeringer og mere for varm isostatisk presning (HIP): materialer, varmeelementer, ærmet og beslaget; keramiske inventar i udbredt anvendelse og sintring molybdæn molybdæn båd; elektronik industri produktion oxid keramik bruges næsten molybdæn luftfartsselskab fyret.

Desuden, takket være kompatibiliteten af molybdæn og varm gas og den høje temperatur styrke og aktivere den i luftfartsindustrien og forsvarsindustrien og andre områder skal anvendes. Men dårlig oxidationsbestandighed af molybdæn vifte af applikationer, men det er underlagt visse begrænsninger. Molybdæn bruges primært til hurtig hastighed, gode præstationer af raketten og den aktive ventil og andre komponenter materialer.

Hvis du har nogen interesse i vores molybdæn legering eller andre molybdæn legering produkter, er du velkommen til at kontakte os via e-mail: sales@chinatungsten.com,sales@xiamentungsten.com eller telefon:86 592 512 9696.

Adresse: 3F, No.25 WH Rd, Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008, Kina.
Telefon:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com,sales@xiamentungsten.com
Copyright © 1997 - 2016 Chinatungsten Online Alle rettigheder forbeholdes   ISO 9001:2015